Creating the Vision


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Project Facts


LOCATION: Honolu, Hawai`i
COMPLETION DATE: Summer 2015
SQUARE FOOTAGE: 3,200 SF

Project Summary


The Training Room was enlarged to aide more athletes on a daily basis and reconfigured for a better workflow.  Each room was refinished with relaxing and modern finishes.  The University logos and tapa borders branded the facility with school pride.

 

Each trainer was provided their own office for individual consultations.  Privacy was maintained through semi-transparent window treatments branded with the University tapa logos and acoustical enclosures.  The treatment room was enlarged for the ever growing athletic program and its athletes.

 

A high-density storage was utilized in the Equipment Room for a more efficient operation in managing the uniforms and equipment.  Updated finishes and rebranding were also implemented in the room.

 

The Coaches Locker Rooms were refinished and new phenolic lockers were provided.


Related Projects